lördag 5 april 2014

Tre generationer damer

Den 27 augusti 2012: 

I dagarna är det två år sen den senaste S*Mijmu Pix-kullen föddes. Tre oerhört efterlängtade och speciella små knattar såg dagens ljus. Tänk vad fort tiden går!
Idag satt jag och tittade igenom en mängd bilder på denna kullen och blev så nostalgisk (och kattungesjuk)! 

Här kommer det en liten bildkavalkad på tre generationer fantastiska, speciella och alldeles oerhört älskade siamesdamer! 
Först mamma och mormor Seelia, CH S*SeeSoo Soulmate. Seelia är svartsköldpaddsmaskad och är 7,5 år gammal - en tuff actionpadda i sina bästa år med andra ord :-)


Seelias dotter Lilly, S*Mijmu Pix Molli Minttu, är också svartsköldpaddsmaskad. Lilly är 4 år gammal och är en av de katter jag fött upp som lämnat ett alldeles särskilt avtyck i ens hjärta. Lilly föddes två dagar senare än sina syskon och kom till världen med en liten tuppkam på hjässan.
Visst är de lika varandra, mamma Seelia och dottern Lilly?


Här är Lillys dotter och Seelias barnbarn Pompeija; S*Mijmu Pix Tiger Lily, som alltså nyss fyllt två år. Pompeija fick diarré sitt andra dygn i livet och halkade efter syskonen i vikt den första tiden som liten. Men det här är en liten fighter och en riktig tiger ska ni veta! Pompeija var den tuffaste lilla kattunge man kan tänka sig och växte upp till en smäcker skönhet. Såväl Lilly som Pompeija har ärvt mamma/mormor Seelias mörkt, mörkt blå ögonfärg.


Bara för att Pompeija var en så rackarns söt liten bebis så kommer det en bild på baby-Pompeija också:


Ack ja, kattungar! De här små liven man har hos sig i drygt 14-15 veckor innan de flyttar till sina nya familjer - tänk vilka enorma avtryck de gör i ens hjärta!
Mer om dessa tre damer här ovan kan man läsa om, och se bilder på, på hemsidan:www.mijmupix.se
(Och skulle du som läsare vara intresserad av att bli fodervärd till en liten siames framöver så läs mer under fliken "kattungar" på hemsidan, eller kontakta mig för mer information)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar